13.10.2012

Färg & form + Po.P windfleece

Oon vasta hiljattain törmännyt ja tutustunut kyseiseen tuotemerkkiin, ja oon nyt aivan ihastunut. En siis oo kylläkään päässyt testaamaan käytännössä millaisia on laadultaan ja muutenkaan. Mutta hyvää oon kuullut ja hyvältä näyttää.

Koska otetaan se äitiysavustus tällä kertaa rahana, ja voidaan käyttää sitten tuo huima 140e kaikkeen tarpeelliseen, niin ajattelin koota tähän muutaman lempparin mitä harkitsen tuolla rahalla sitten ostavani.



Hoitoalusta



Suloisia kankaisia säilytyskoreja, jotka saa roikkumaan (tälläiset lähtee punaisena ja mustana lapsille pukinkonttiin)








Pinnasänkyyn/ensisänkyyn ihana raitainen pussilakanasetti (tosi eipä vauva tule nukkumaan muutamaan ekaan kuukauteen ainakaan öitään muualla kuin äitin kainalossa)


TÄÄLLÄ hyvä valikoima Färg och formia.



Kevääksi oon ajatellut pikkuiselle Po.Pin windfleecehaalaria, sitä meillä ei oo kummallakaan lapsella ollut ikinä, vaikka olisin halunnut. Vihreä tai punainen olisi kiva.





Käytettynä ajattelin etsiä ehdottomasti, niinkun mahdollisimman paljon muutenkin tarvikkeita ja vaatteita (lukuunottamatta joitain tiettyjä tarvikkeita!)
Siinä säästää niin paljon, kun käytettynäkin voi saada ihan uudenveroista ja paljon halvemmalla kuin uutena ostettuna. Raha kun ei kasva puussa..ainakaan täällä meillä päin :)


1 kommentti:

St.Brigitten kirjoitti...

Nuo popin fleecehaalarit on aivan ihania! :)

Meillä on Phil&Tedsin Vibet ja ne on aivan loistavat olleet! Mulla kun ei oo ajokorttia ja tulee jokapaikkaan käveltyä, niin tuplarattaat on ehottomat. Vibet on siitäki hyvät, että niillä mahtuu bussin ovesta sisälle, tosin kuin nuilla tuplaleveillä. Ne on myös hirmu kevyet työntää ja sisaristuimenhan voi irrottaa jos tietää, että isompi ei istu kyyissä :)