12.10.2012

TUPLAT VAI EI..VAUNUMIETINTÄÄ!

Mä en nyt millään pääse mihinkään lopputulokseen.. Oon yrittänyt miettiä, mutta en vielä tiedä yhtään tuleeko meille tuplarattaat vai tavalliset vaunut. Onhan tässä toki aikaa miettiä vielä!
Mies ei osaa tähän asiaan oikein sanoa juuta eikä jaata, vaan minä saan päättää (enemmänhän tää asia mua koskeekin toisaalta). 
Kakkoselle ja kolmoselle tulee ikäeroksi se 2v8kk (jos siis syntyy suht ajallaan). Esikoisella ja tokalla on sama ikäero, eikä meillä sillonkaan ollut tuplia käytössä (vasta myöhemmin saatiin tuplarattaat, sellaiset mitä ei ihan vauvalla voi käyttää, ja olihan niiden kans kätevä käydä lenkillä jne.) ja hyvin pärjättiin! Silti tuntuu, että ne olis nyt toisaalta tarpeelliset, mutta toisaalta perus vaunut+seisomalauta voisi myös olla ihan hyvä ratkaisu. 

Jos kuitenkin tupliin päädytään, niin jotkut näistä miellyttäisi

Easywalker Duo

Carena Double Swing

Phil&Teds

Mistään noista ei ole omakohtaista kokemusta, mutta Carenoista ja Phil&Tedseistä oon kuullut pelkkää hyvää. Jos jollain lukijalla kokemuksia tuplarattaista, niin mielelläni otan vinkkejä ja suositteluja vastaan!



Jos taas päädytään vaunuihin (+seisomalautaan) niin..


Brio Happy Harmony kantokopalla + niihin sopiva Brion seisomalauta


Ja oikeastaan tällä hetkellä ei ole muita vaihtoehtoja. Uskon, että noihin Brion vaunuihin kyllä sitten päädytään jos ei tuplia hankita.



Mitä mieltä olette, onko vajaa 3 vuotiaalle + vauvalle tuplat tarpeelliset?




1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mä ostin nuo p&t vibet kun aloin kakkosta odottamaan ja ne oli ihan huiput!! Meni niin pieneen tilaan ja kulki kuin unelmat, nyt oikein harmittaa kun menin myymään ne pois ja ostin tälle kolmannelle Emmaljungan duo edget, jotka kyllä on nekin ihanat, mutta noiden vibejen jälkeen niin sairaan suuret ja hankalat kulkea kaupungilla jne.

Jos teillä alkaa ikäero olla tuota kolmea vuotta niin ehkä se seisomalauta olis kuitenkin kätevämpi? Meillä ei ainakaan tuota kohta 3vpoikaa saisi kirveelläkään enää rattaisiin =)

Jos miehen saan vielä joskus ylipuhuttua neljänteen ostan varmasti bugaboot!

Jenni

Onnea vielä kolmannen odotukseen! On ihan ikävä omia raskauksia vaikka ne ennenaikaisine supistuksineen ja raskausmyrkytyksineen helppoja olleetkaan.