30.9.2012

HEMMOTTELU LAUANTAI

..tai voiko sitä nyt hemmotteluksi sanoa, että kiertelee kaupungilla kaupoissa siihen pisteeseen saakka, että jalat on illalla muusia?

No, ainakin hemmottelin itseäni muutamalla jutulla. Käytiin myös syömässä kalkkuna-Subit, nam. Äiti oli mulla shoppailukaverina. Illalla käytiin vielä leffassa katsomassa Polttarittaret, mikä oli ihan hauska!





Kaikki paidat H&M:stä, raitapaita MAMA-mallistoa, muut ihan perus, mutta menee hienosti kasvavan masunkin kanssa. Uudet rintsikat myös kotiutin.
Bodyshopista lähdin hakemaan Hamppu-käsirasvaa, mutta tuoksun perusteella otinkin Mantelia. Ostin myös Teatree-kasvovettä, myyjä sanoi että se on todella hyvää epäpuhtauksille (mitä mulla on nyt tullut vaan lisää ja lisää tän raskauden myötä..). Toivotaan että on sitten kans hyvää! Sopivaa kasvorasvaa en löytänyt sieltä, kun Teatree-sarjan voide olis ollut ihan liian voimakkaan hajuinen, siinähän vuotais silmät päästä. Anttilasta löytyi sitten tollainen sopivanoloinen mattavoide.


Tänään alkoi rv 13! 

Sen kunniaksi tänä aamuna otettu pömppiskuva





2 kommenttia:

St.Brigitten kirjoitti...

Ihania ostoksia :) Vihdoinkin mulla toimi toi lukijaksi liittyminen, jostain syystä viimeksi täällä käydessäni se jumitti :/

Mulla on niiiin ikävä raskausaikaa, toivottavasti pian täälläkin ooteltais kolmatta:)

MILIA kirjoitti...

Kiitos, mäkin tykkäsin :)
Ja kiva, että nyt pääsit lukijaksi!
Pidän kovasti peukkuja, että sinäkin pääsisit kohta kasvattelemaan taas vauvamasua :)