19.9.2012

MIELEN HALLITSEMATON KAAOS JA MASUKUVA

Tätä se nyt sitten vissiin on. Kun on huono olo, kun on väsy ja kun ei vaan yksinkertaisesti ole ollenkaan oma itsensä!

Tuntuu, että kaikki asiat vain kasaantuu, kun ei ole voimia tehdä mitään ylimääräistä. Ja kun tekemättömiä asioita kasaantuu, siitä seuraa stressiä ja tällä hetkellä tuntuu, että koko pää on yhtä sekamelskaa. Lapset huomaa, ettei äiskällä ole kaikki hyvin, koko ajan on äiti vain väsynyt ja potee huonoa oloa. Ja siitähän seuraa.. mikäs muukaan kuin huono omatunto.

Tänään nyt sitten ilmeisesti alkas oikeasti se 11.viikko. Toivon vain, ettei ens viikolla ultrassa mennä taas takapakkia. Tai en kyllä usko sen olevan mahdollistakaan, koska sain kuitenkin näidenkin raskausviikkojen perusteella plussan testiin todella aikaisin! Jos tästä nyt vielä pienenisi viikot, niin olisin tehnyt positiivisen testin rv 2+jotain, ja se tuskin on mahdollista : D
Ensi viikolla siis se kauan odotettu ultra. Onneksi mieltä helpotti jo huimasti viime viikolla tehty ultra, kun näki, että siellä oikeasti majailee pikkuinen ja sydän sykki vimmatusti.

Maha on pullahtanut. Kyllä, nyt jo. Tai turvotustahan tämä on pääasiassa, mutta kyllä kohdun jo tuntee ja housut puristaa. Tokaakin odottaessa kyllä näistä viikoista eteenpäin maha vaan kasvoi kasvamistaan. Kai se on siis nytkin sama edessä! Ensimmäiset mama-housutkin olen jo hankkinut, kyllä. Ne on ihanat! Näyttää tavallisilta kapeilta farkuilta, mutta masuosuus on trikoota. Ne on ihan perus H&M mama-mallistosta, ja hintakaan ei ollenkaan päätä huimannut. Aion kyllä tuota mallia ostaa vielä parit housut lisää, eri väreissä vaan. Muutenkin tuntuu, ettei ole niin mitään päällepantavaa, voi kun tahtoisin lisää vaatteita ja PALJON. Mutta lapsillekin on taas niin paljon hankittavaa, että taitaa ne omat shoppailut jäädä minimiin.

Päätin uskaltaa jo julkaista ensimmäisen masukuvankin tästä pienestä jalkapallostani, olkaa hyvät:


Tänään kokeilin astua vaakaan, siinä pelossa että painoa olisi tullut jo muutama kilo humpsahtaen vaan. Yllätyinkin positiivisesti, kun painoa oli yhtäkkiä tippunutkin kilo! No toisaalta, oon syönyt varmasti paljon vähemmän kaloreissa nyt viimeviikkoina, kuin normaalisti.. ja suklaa on jäänyt kokonaan, mitä ennen vedin kerran viikossa ainakin. Tosin viikonloppuna tein poikkeuksen ja söin kaksi suklaapatukkaa moneen viikkoon! Oli hyvää, mutta ei jääny päälle mitään suklaahimoa.. Enemmän mieleni tekee kirrrrpeita karkkeja (eilen vedin iltapalan kanssa pienen Missä X pussin).


2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Se on tyttö. Mulla oli toisesta samoja oireita, 20 viikon jälkeen suklaakin maistui samalla tavalla, mitä ennen raskauttakin ;)

MILIA kirjoitti...

Ehkä, ehkä.. :)